dijous, 19 de març del 2009

convocatòria núm. 2

SEGON NÚMERO!

Et convidem a participar en aquest segon número: Nova Flora Urbana

Quines han estat les noves espècies vegetals que s’han adaptat i han proliferat en aqueta nova selva urbana?
Formes de vida que s’enfilen silencioses entre les escletxes dels edificis i el formigó, ocupant l’espai de la ciutat, fongs i espècimens bidimensionals, masses de fibra de centenars d’anys, boscos de gratacels, gespes de ciment armat, rams de faroles, prats de senyals de trànsit que es nodreixen de respiracions estranyes, d’un oxigen contaminat o d’un diòxid de carboni enriquit i vitaminat...
De quina manera la vida vegetal urbana batega fora d’una mirada convulsa?


Pots participar de dues maneres:
A) Fent-nos arribar un original que pugui ser reproduïble fàcilment
B) Enviant-nos una sèrie de 150 originals si la teva obra és especial i necessita un tractament singular. En aquest cas ens has de fer saber com vols que editem l’obra.

- El format de les obres serà 95x55mm.

- Les tècniques, materials, interpretacions i altres consideracions són lliures. Publicarem totes les obres que ens arribin.

- Les obres en paper o en qualsevol altre material s’entregaran o s’enviaran a l’Escola d’Art de Manresa, C/ Infants, 3 08241 Manresa o a qualsevol col•laborador de la MaMuda.

- Les obres digitals poden enviar-se a lamamuda@gmail.com, mesura 95x55mm, format TIFF i 300 ppp de resolució i, si s’escau, amb les tipografies traçades.

Esperem el teu artefacte fins el 31 d’abril de 2009!

D’entre els participants en aquest número i l’anterior (que versava sobre Nova Fauna Urbana), seleccionarem unes quantes obres que formaran part d’una exposició a l’Escola d’Art de Manresa, el proper mes de maig, dins el cicle Visuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada